Gotova je bitka

Mancini: 
Čestitam Unitedu na naslovu, ali nisu bolji od nas

\'Manchester City manager Roberto Mancini (R) and Manchester United manager Alex Ferguson (L) are separated after arguing during their English Premier League soccer match at the Etihad stadium in Manc
Reuters
22.04.2013.
u 19:17

- Nije bolja momčad, ali je zaslužio naslov jer smo mi nezasluženo izgubili mnogo utakmica koje nismo smjeli izgubiti

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini čestitao je gradskom rivalu Unitedu na naslovu engleskog prvaka. Talijanski je trener to učinio nakon poraza na gostovanju kod Tottenhama (1:3) u 34. kolu Premijerne lige.

– Željeli smo osvojiti prvenstvo, ali jedino možemo čestitati gradskom suparniku. Nije bolja momčad, ali je zaslužio naslov jer smo mi nezasluženo izgubili mnogo utakmica koje nismo smjeli izgubiti. Puno je razloga zašto smo izgubili naslov. United je dobro igrao u svakoj utakmici i jako je želio prvo mjesto – rekao je Mancini.

Dodajmo da United večeras igra protiv Aston Ville. Pobijedi li, osigurat će svoj 20. naslov prvaka Engleske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije