DOBRA IDEJA!

Mancini se preko cijele strane novina zahvalio navijačima Cityja

Mancini zahvala navijačima
Manchester Evening News
19.05.2013.
u 14:25

Talijan se nije stigao oprostiti od navijača Cityja kako je htio pa je platio oglas u mančesterskim novinama

Otpušteni trener Manchester Cityja nije imao priliku oprostiti se s navijačima na Etihadu nakon što je u ponedjeljak izgubio od Wigana u finalu FA kupa i sutradan dobio \'cipelu\'.

Talijan se nije puno žalio medijima o brzopoteznom otkazu koji mu je dala uprava, no zato je odlučio iskoristiti ih za zahvalu navijačima.

Zakupio je cijelu stranicu u dnevnoj tiskovini Manchester Evening News, naslovio ju s \"Tri nezaboravne godine\" i u tekstu poručio:

\"Uvijek ćete biti u mom srcu. Ciao!\"

U pozadini je njegova slika kako maše te prikazana tri trofeja koja je osvojio tijekom mandata - FA kup 2011. te englesko prvenstvo 2012., kada je osvojio i FA Communitiy Shield.

Naslijedit bi ga trebao Manuel Pellegrini.

>> Mancini dobio otkaz u Cityju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije