Četvrti put ukupno

Mandžukić drugi put zaredom u momčadi kola Bundeslige

'Bayern Munich's Mario Mandzukic celebrates a goal against Greuther Fuerth during their German Bundesliga first division soccer match in Munich January 19, 2013.     REUTERS/Michael Dalder(GERMANY -
Reuters/Pixsell
28.01.2013.
u 13:31

Milan Badelj jučer je asistirao u pobjedi HSV-a protiv Werdera, ali je dobio slabu peticu. Istu ocjenu dobio je i Ivan Perišić

Mario Mandžukić ponovno je u momčadi kola Bundeslige. Nakon što je u prošlom kolu postigao dva pogotka u pobjedi Bayerna protiv Furtha, hrvatski je reprezentativac jučer zabio gol i asistirao u pobjedi protiv Stuttgarta.

Zbog toga ga je Kicker drugi put zaredom, četvrti put u sezoni uvrstio u momčad kola. Mandžo je ocijenjen odličnom dvojkom (najbolja je jedinica, najgora šestica), dok ostali naši igrači nisu dobili dobre ocjene.

Milan Badelj jučer je asistirao u pobjedi HSV-a protiv Werdera, ali je dobio slabu peticu. Istu ocjenu dobio je i Ivan Perišić za prezentaciju u porazu Wolfsburga od Hannovera.

>>>VIDEO Mandžo zabio gol i asistirao u pobjedi nad Stuttgartom

Komentara 1

KA
karambita
13:55 28.01.2013.

Pa zato je i dobro placen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije