Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKA OCJENA

Mandžukić našao mjesto u idealnih 11 uzvratnih utakmica Lige prvaka

Mario Mandžukić
Reuters (Ilustracija)
10.04.2014.
u 12:52

Mandžukić je za nastup u pobjedi 3:1 dobio ocjenu 8.5, a uz njega u napadu je igrač Atletico Madrida Adrian (ocjena 7.2).

Golom Marija Mandžukića započeo je preokret Bayerna protiv Manchester Uniteda u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a cjelokupna izvedba hrvatskog napadača bila je dovoljna da ga ugledni portal Whoscored.com uvrsti u idealnu momčad.

Mandžukić je za nastup u pobjedi 3:1 dobio ocjenu 8.5, a uz njega u napadu je igrač Atletico Madrida Adrian (ocjena 7.2).

Najbolje ocijenjeni igrač uzvratnih utakmica je Marco Reus iz dortmundske Borussije, koji je za nastup protiv Reala dobio visokih 9.5.

Golman Borussije Roman Weidenfeller jedini je igrač koji je našao mjesto u idealnih 11 i nakon prve i nakon druge utakmice.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Inače, nakon prvih utakmica mjesto u idealnih 11 našao je Luka Modrić.

Idealnih 11 u uzvratnim utakmicama:

Weidenfeller (8.6, Borussia) - Juanfran (7.5, Atletico), Hummels (8.3, Borussia), Thiago Silva (7.4, PSG), Patrice Evra (8.2, Manchester United) - Reus (9.5, Borussia), Koke (8.5, Atletico), David Luiz (8.3, Chelsea), Ribery (8.6, Bayern) - Mandžukić (8.5, Bayern), Adrian (7.2, Atletico)

>> Mandžukić ili Modrić? Kome je bliže 'trofej s ušima'?
>> Mandžukić inicirao veliki preokret Bayerna, Atletico izbacio Barcelonu!

Komentara 2

Avatar zoran.turkovic
zoran.turkovic
16:26 10.04.2014.

Majstor!

UN
unbekant
19:10 10.04.2014.

Pravi majstor,ali nista od njegove V.L pohvale,ovi i dalje hvale Lukicu,i ako on nije ni blizu Mandze po znanju igranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije