MANUEL PELLEGRINI:

De Bruyne protiv Reala mora odigrati utakmicu sezone

Manuel Pellegrini
Reuters (Ilustracija)
26.04.2016.
u 07:15

'Nadam se da će De Bruyne sutra odigrati svoju utakmicu karijere, ali potrebna nam je snaga čitave momčadi.'

Manchester City igra najvažniju utakmicu sezone, a Manuel Pellegrini u momčad koja će se suočiti s Real Madridom neće moći staviti Yayu Tourea koji se još uvijek nije oporavio do ozljede.

- Mislim da Yaya neće igrati jer se još uvijek nije oporavio od ozljede mišića - potvrdio je nagađanja Cityjev menadžer Manuel Pellegrini na konferenciji za medije.

Vincent Kompany nade polaže u napore čitave momčadi, ali posebno njihovog najboljeg ovosezonskog pojedinca - Kevina de Bruynea

- Nadam se da će De Bruyne sutra odigrati svoju utakmicu karijere, ali potrebna nam je snaga čitave momčadi. Svi igrači koji neće biti gladni pobjede u sutrašnjoj utakmici, onda neće nikada u nogometu željeti pobijediti - rekao je Kompany i dodao:

- Ljudi pričaju o mojim ozljedama, a ja pričam o svojim povratcima. Spominju mojih 14 ozljeda lista, a ja spominjem svih 14 puta kada sam se vratio i igrao kao da nisam propustio ni jednu sekundu. Potrebna je velika snaga vratiti se nakon toga.

>> Luka Modrić i Real Madrid dobili protivnika kojeg su priželjkivali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije