ZABIO PROTIV ISTRE

Marco Pašalić rastužio emotivnom objavom, gol posvetio preminulom prijatelju: 'Za tebe, brate moj'

Uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige između Elfsborga i Rijeke
Foto: Carl Sandin/Bildbyran
1/2
19.08.2024.
u 19:49

Gabriel Rukavina u 19. i Marco Pašalić u svom stilu u 24. zabili su dvije golčine, a onda je Franjo Ivanović u 28. digao prednost na 3-0. Do kraja utakmice Ivanović je zabio i u 66. minuti

U zadnjoj utakmici trećeg kola HNL-a Rijeka je na Rujevici razmontirala Istru 4:0. Na početku nije izgledalo da će utakmica ići u tom smjeru jer je do prvog gola Istra bila dominantna, pritiskala je domaćina i stvarala akcije. Međutim, zabila nije, a onda je uslijedilo period od 19. do 28. minute kada je Rijeka sve okrenula na svoju stranu. 

Gabriel Rukavina u 19. i Marco Pašalić u svom stilu u 24. zabili su dvije golčine, a onda je Franjo Ivanović u 28. digao prednost na 3:0. Do kraja utakmice Ivanović je zabio i u 66. minuti, a ostatak meča su Riječani rutinski odradili. Pašalić je gol posvetio svom preminulom prijatelju: "Ovaj gol bio je samo za tebe, Huseyine. Počivaj u miru, brate moj", napisao je Pašalić na društvenim mrežama.

 

Podsjetimo, danas je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio popis igrača za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske, a Pašalić se našao na pretpozivu, zbog čega su navijači poprilično razočarani i bijesni.

"Perišić bez kluba u formi nije, ali bitno da se njega zove, a Pjaca i Pašalić na pretpoziv koji igraju u svojim klubovima. Razumijem da je Perišić godinama jedan od naših glavnih igrača. Ipak, trebao se ugledati na Vidu i ostale i oprostiti se od reprezentacije i prepustiti mjesto mlađima, brzim i spremnijim igračima", jedan je od komentara, a drugi dodaje:

VEZANI ČLANCI:

"Moderni nogomet se svodi na brza krila, a naš mudrac jedina iole dva brza igrača, ujedno i krila Pjacu i Marca Pašalića, ne pozove, a pozove 36-godišnjeg Perišića koji GODINU DANA nije odigrao ozbiljnu utakmicu i koji ni u slabom HNL-u nije uspio dominirati nakon ozljede. Moj Daliću, od najnormalnijeg i najuspješnijeg izbornika postao si toliko zadrt i egoističan u nekim svojim odlukama da će ti se to obiti o glavu, očito nisi toliko mudar ni inteligentan koliko sam mislio."

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige između Elfsborga i Rijeke
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije