SUDAČKI EKSPERT

Marijo Strahonja se povukao s HTV-a pa odmah pronašao novi posao

Zagreb: Hrvatski nogometni kup, Zagreb - Dinamo
Foto: Marko Lukunic/Vecernji list
1/4
14.12.2023.
u 10:24

Strahonju je prije desetak dana Torcida izvrijeđala preko jednog transparenta, a on je rekao da ga to ne dira. No, zanimljivo da se povlači samo nekoliko dana prije nedjeljnog derbija Dinama i Hajduka kojim završava polusezona u HNL-u.

Mario Strahonja, sudački ekspert i komentator HRT-a, oprostio se od komentiranja suđenja na hrvatskoj nacionalnoj televiziji. Posljednjih je pet i pol godina analizirao sudačke odluke u nogometnim emisijama.

"Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici, vama urednicima koji ste sjajno moderirali ovu i ostale nogometne emisije, izvrsnim sugovornicima, mojim prijateljima te svima koji su radili da bi ova emisija ovako lijepo izgledala", rekao je Strahonja pa dodao:

"Jednako tako hvala i gledateljima koji su prihvatili moje analize, nekima su se sviđale, nekima malo manje. Međutim, svatko ima pravo na svoje razmišljanje i to je potpuno razumljivo. Svima svako dobro, ugodne trenutke, blagoslovljen Božić te puno uspjeha u novoj godini."

Strahonju je prije desetak dana Torcida izvrijeđala preko jednog transparenta, a on je rekao da ga to ne dira. No, zanimljivo da se povlači samo nekoliko dana prije nedjeljnog derbija Dinama i Hajduka kojim završava polusezona u HNL-u.

24sata pišu da je Strahonja brzo našao novi posao. Izvršni odbor HNS-a je na sjednici 28. studenog na prijedlog Komisije nogometnih sudaca potvrdio listu mentora suđenja četvrte skupine u natjecateljskoj godini 2023/2024, a među 17 odabranih mentora je i Marijo Strahonja.

On će tako mentorirati po rangu petu skupinu sudaca koji sude u nadležnosti županijskih nogometnih saveza i međužupanijskih nogometnih liga. Tu je riječ o mladim sucima koji skupljaju iskustvo.

 
Ključne riječi

Komentara 2

CR
Cromis
11:26 14.12.2023.

Šteta, baš je bio ok u emisijama.

Avatar white socks
white socks
21:42 14.12.2023.

Država ne reagira na prijetnje koje su mu torcidini teroristi uputili i što mu je drugo preostalo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije