LONDON

Marin Čilić potvrdio dolazak u Queen's Club

Marin Čilić
AFP
22.04.2010.
u 13:41

Ovogodišnji Queen's Club, ATP turnir na travnatoj podlozi, trebao bi biti iznimno kvalitetan, što potkrijepljuje činjenica o dosadašnjim potvrđenim nastupima za taj turnir.

Kao posljednji su nastup od 7. do 13. lipnja u tom dijelu Londona potvrdili Francuz Jo-Wilfried Tsonga, Španjolac Fernando Verdasco i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji se trenutačno nalazi na 11. mjestu ATP ljestvice.

Time se organizator može pohvaliti da će na jednom mjestu okupiti sedam od najboljih jedanaest na svijetu. Zasad...

Inače, prije spomenutog terceta dolazak su potvrdili Španjolac Rafael Nadal, pobjednik ovog turnira 2008. godine, pa Srbin Novak Đoković, Argentinac Juan Martin del Potro i Amerikanac Andy Roddick, koji je četiri puta u karijeri osvajao Queens Club.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije