Oduševio i zabrinuo

Mandžukić je zbog ovog poteza dobio ovacije, a potom je tražio zamjenu

Mario Mandžukić
Foto: REUTERS/Giorgio Perottino
1/5
12.03.2016.
u 09:24

- Mario je dobro, samo je iscrpljen. Puno je trčao i tražio je zamjenu jer nije više mogao - odagnao je sumnje Allegri.

Juventus je pogotkom Dybale uz mnogo muke stigao do pobjede nad Sassuolom (1:0) u prvoj utakmici 29. kola Serie A. Napadač stare dame, Mario Mandžukić, ovog puta nije bio strijelac, ali je ponovno ostavio srce na igralištu.

- Mario je previše velikodušan i uistinu ima ga po cijelom terenu, ali to znači da nekad nije pravi tamo gdje bi trebao biti, pred golom protivnika. On treba bolje to balansirati tako da može biti prisebniji pred golom protivnika kada se nađe u šansi - rekao je trener Juvea, Massimiliano Allegri.

Kako je hrvatski napadač u 89. napustio igru šepajući, a i sam je tražio zamjenu, mnogi su se uplašili kako možda neće konkurirati za uzvrat s Bayernom u Ligi prvaka.

- Mario je dobro, samo je iscrpljen. Puno je trčao i tražio je zamjenu jer nije više mogao - odagnao je sumnje Allegri.

A navijači Juventusa posebno se dive Mandžukićevoj požrtvovnosti koju je iskazao nakon jedne obrane Gianluigija Buffona. Vratar torinske momčadi odbio je loptu, a hrvatski napadač u punom trku dojurio je od sredine igrališta te potom klizećim startom spriječio da ode u aut. Nakon toga dobio je veliki pljesak publike.

 

Nakon utakmice Mandžukić je sa suigračima proslavio pobjedu te se srdačno zagrlio s Buffonom koji je postavio klupski rekord po broju minuta bez primljenog gola, približio se na samo četiri minute do apsolutnog rekorda Serie A. 

 

>>Mandžo bolji od Vrsaljka, Buffon stigao do novog rekorda

Komentara 13

IP
ispeci.pa.reci
10:09 12.03.2016.

a baš me zanima čime se ovi prepametni komentatori bave u životu

Avatar Idler 3
Idler 3
10:50 12.03.2016.

Nogomet je kolektivna igra u kojoj pobjeđiva momčad, a ne pojedinac. Najbolji trener je onaj koji najbolje more posložit 11 različitih ljudi, a dok god on i momčad pobjeđivaju more najbolji strijelac bit i desni bek !!!

AN
antivegan
11:54 12.03.2016.

Ovo je bilo zaledje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije