STATISTIKA

Mandžo nije pucao prema Casillasu, a Subašić je imao više dodira s loptom od njega

Real - Atletico
Foto: Reuters
22.04.2015.
u 23:35

U 90 minuta niti jedan jedini put nije pucao prema Ikeru Casillasu! Loptu je dirao točno 33 puta, a dobio je 40 posto duela.

Mario Mandžukić uklopio se u sivilo Atletico Madrida u 1:0 porazu od Reala i ispadanju u četvrtfinalu Lige prvaka, piše Goal.com.

U 90 minuta niti jedan jedini put nije pucao prema Ikeru Casillasu! Loptu je dirao točno 33 puta, a dobio je 40 posto duela. Imao je 25 dodavanja, od čega 60 posto točnih. Pretrpio je dva prekršaja, jedan je sam napravio...

Čitavu statistiku Marija Mandžukića pogledajte na portalu Goal.com

>>Subašić je imao više dodira s loptom od Mandžukića

>> Real s igračem više probio bunker Atletica, Hernandez zabio za polufinale

>> Junak Realove pobjede: Ovo je moj najvažniji pogodak

>> Juventus izbacio Subašićev Monaco i nakon 12 godina izborio polufinale

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
08:09 23.04.2015.

Atletico je usao u utakmicu totalno bez ideje. Igrali su samo da vrijeme prodje, a mandzo je bio skroz bez veze i to u 180 minuta.

UZ
uzor10
04:48 23.04.2015.

Sprdnja od igrača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije