Pregovori

Martinez sve bliže klupi Liverpoola

Roberto Martinez (1)
Reuters
25.05.2012.
u 14:23

– Zamolio sam Roberta da odluči što prije. Ako ga moramo izgubiti, želim što prije moći imenovati njegovu zamjenu

Trener Wigana Roberto Martinez prekinuo je obiteljski odmor kako bi osobno razgovarao s američkim vlasnicima Liverpoola Fenway Sports Groupom o preuzimanju engleskog prvoligaša. S obzirom na to da je nekoliko kandidata odustalo, u Liverpoolu smatraju da je razgovor s Martinezom dobar znak te da bi se s njim mogli dogovoriti.

Tom stavu sigurno pomaže i vodstvo Wigana, čiji je predsjednik Dave Whelan ustvrdio da će Martinezov odlazak stajati Liverpool tri milijuna funti, budući da u Martinezovu ugovoru postoji dodatak prema kojem klub koji ga želi dovesti mora Wiganu platiti odštetu.

– Zamolio sam Roberta da odluči što prije. Ako ga moramo izgubiti, želim što prije moći imenovati njegovu zamjenu – tvrdi Whelan.

– Ode li,  prihvatit ću to. Ako ostaje, bit ću sretan jer sam zadovoljan njegovim radom. Volio bih da ostane, želio bih da ostane, no na kraju odluka je njegova. Rekao sam mu da očekujem njegov odgovor u sljedećih sedam dana.

Odluka Fenway Sports Groupa o reorganizaciji vodstva Liverpoola, prema kojoj trener neće moći birati igrače, mogla bi biti prepreka Martinezovu dolasku s obzirom na to da je poznato kako Roberto Martinez voli držati sve konce u rukama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije