NEKI NE MOGU PREKO OVOGA

Masovno se širi video iz 2021. 'Korporacija? Nije mi žao! Stojim iza svega, znam što pričam...'

Zagreb: Trener GNK Dinamo, Nenad Bjelica, najavio je utakmicu protiv Hajduka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
26.09.2024.
u 10:05

Nenad Bjelica je za vrijeme svog mandata u Osijeku u nekoliko navrata osipao žestoku paljbu po Dinamu, u kojeg se, po svemu sudeći vraća

Nenad Bjelica preuzima Dinamo. Čeka se samo službena potvrda iz Maksimira oko toga kako će se 53-godišnji trener vratiti na mjesto s kojeg je otišao u jeku korona-krize 2020. godine. Pisali smo ranije o njegovim kontroverzama, bio je Bjelica često verbalno oštar prema Dinamu nakon što je iz njega otišao...  Prvi istaknutiji slučaj bio je onaj iz veljače 2020. kad je zbog psovanja i napadanja suca Marija Zebeca tijekom dvoboja kod Osijeka u Gradskom vrtu zaradio suspenziju od mjesec dana. Bjelica je tom suspenzijom propustio biti na klupi Dinama u pet prvenstvenih utakmica, od čega i u derbijima protiv Hajduka i Rijeke

Najpoznatija kontroverzna situacija se, pak, dogodila u travnju 2021. godine kad je Bjelica nakon remija Osijeka i Rijeke verbalno napao pomoćnog trenera Rijeke Vjekoslava Miletića. "Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi*** vam strinina. Je**** vas korporacija! Bit ćete gladni kruha od korporacije, ja vam kažem! Samo kad vas više ne budu trebali. Sramota, sramota", vikao je Bjelica tada aludirajući na to da je Dinamo korporacija.

Neki navijači Dinama ne mogu prihvatiti to da se u klub vraća čovjek koji ih je puno puta iznevjerio, a sada se na društvenim mrežama masovno širi video koji datira iz lipnja 2021. godine. Tada je Nenad Bjelica vodio Osijek, a gostovao je kod Ante Breke u emisiji Sport Nedjeljom. Novinar ga je upitao - je li mu žao što je govorio o Dinamu kao korporaciji?

- Ništa mi nije žao, iza svega stojim. Iza svake riječi. Jako dobro znam što pričam. Neke stvari koje su se dogodile su jako ružne. Nije sve za izgovoriti javno, ali nije mi žao. Imam debele argumente za sve što sam rekao. Volio bi kada bi liga bila regularnija - rekao je tada Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 2

XY
XYZ52
14:07 26.09.2024.

Gadna su vremena dosla kada jedan prosjecan a skup trener, neuspjesan na posljednja tri posla, postaje prvi izbor Dinama.

KU
kuki333
10:31 26.09.2024.

Ulica se rita,zna da dolaskom Bijelice njihove namjere padaju u vodu🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije