Rotterdam

Mate Pavić i Oliver Marach nastavili pobjednički niz

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/6
16.02.2018.
u 20:19

Splićanin i Grazer osvojili su Dohu, Auckland i Australian Open te su na najboljem putu osvojiti četvrti naslov u godini

Hrvatski tenisač Mate Pavić nastavio je niz pobjeda u paru s Austrijancem Oliverom Marachom plasiravši se u polufinale ATP turnira u Rotterdamu.

Pavić i Marach su u svom 16. susretu u 2018. godini ostvarili 16. pobjedu svladavši u četvrtfinalu Bošnjaka Damira Džumhura i Srbina Filipa Krajinovića sa 6-1, 6-1.

Mate Pavić
1/5

Splićanin i Grazer osvojili su Dohu, Auckland i Australian Open te su na najboljem putu osvojiti četvrti naslov u godini. Suparnici u polufinalu bit će im Nizozemac jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau.

U drugom polufinalu će Ivan Dodig s Amerikancem Rajeevom Ramom igrati protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

Komentara 3

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:23 18.02.2018.

nezanima nikoga

PL
@ploto@
22:06 16.02.2018.

Koga briga za Matu Pavića.Kad osvoji single turnir neka se onda javi.Bahati dečec se pravio se važan kad je odbio igrati za Hrvatsku u Davis Cup-u.Moš mislit veličine drugorazrednog igrača,koji igra parove jer ne može doći na listu prvih 500 igrača u singlu,a drži se kao da je igrao u finalu sa Federerom umjesto Čilića.Ignorirajte tog umišljenog bezveznjaka.Tko uopće gleda i koga zanimaju parovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije