Oko sokolovo

Beusan presudio: Nije bio jedanaesterac za Dinamo! Scoria: Slažem se!

Zagreb - Dinamo
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/7
15.02.2016.
u 22:14

- Nema govora o saplitanju igrača. Igrač Zagreba je prvi postavio nogu, a onda je igrač Dinama krenuo prema njoj i pao preko noge

Nogometaši Dinama u nedjelju su slavili na gostovanju u Kranjčevićevoj, pobijedili su Zagreb sa 2:1. Domaćin je vodio na poluvremenu, ali u nastavku su modri pritisnuli i preokrenuli rezultat. Međutim, u središtu pozornosti našao se dosuđeni jedanaesterac za aktualnog prvaka. Šovšić je srušen, a mnogi smatraju da je to bilo prestrogo. Što na to kaže sudački stručnjak Mateo Beusan?

- Nema govora o saplitanju igrača. Igrač Zagreba je prvi postavio nogu, a onda je igrač Dinama krenuo prema njoj i pao preko noge. Dakle, tu nije bilo prekršaja. Na zadnjem seminaru Collina je govorio o građenju lopte, Mlakar je krivo interpretirao to pravilo. Ako ćemo ovakve suditi kontakte... Za mene ovo nije kazneni udarac, rekao je Beusan u sportskoj emisiji "Stadion."

S njim se složio i Elvis Scoria.

- Nije Šovšić glumio, stvarno je bio u kontaktu, ali nije bio jedanaesterac.

U 79. minuti je Zagreb tražio jedanaesterac.

- Ovdje je došlo do jačeg guranja nego u onom prethodnom, ali ni to po meni nije bilo za kazneni udarac.

>>Subašić: Dinamov jedanaesterac me nasmijao, onda se čudimo što nitko ne prati HNL

>>Hoće li Dinamo odgovoriti? Rijeka prokomentirala jedanaesterac za modre!

Komentara 56

ZD
Zdravkecmali
22:44 15.02.2016.

Nije bio po novom pravilu sa zadnjeg seminara. Hehe. A Vanja odma prenosi. Kako vas nije stid vise. A da je riječ o Hajduku ili rijeci ne bi ni raspravljali. A vjerovatno ne bi bio ni dvojben.

DU
Deleted user
08:01 16.02.2016.

"Igrač Zagreba je prvi postavio nogu, a onda je igrač Dinama krenuo prema njoj i pao preko noge." ?!?!!? pa to je DEFINICIJA penala

ZR
Ze Roberto u
23:23 15.02.2016.

Ako je "Beusan prosudio", kako pise nogometni znalac, ima li uopce rasprave o tome....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije