ZVUČI TEŠKO OSTVARIVO

Mateo Kovačić radi senzacionalan transfer? Turci objavili: 'Šokirat će Guardiolu i otići...'

Vatreni doputovali u Berlin uoči sutrašnjeg susreta sa Španjolskom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
20.07.2024.
u 21:33

Kovačić je u Manchester Cityju od prošlog ljeta, a minule je sezone odigrao 46 utakmica, zabio tri i namjestio još jedan pogodak. Ugovor kojeg ima na Etihadu vrijedi mu do lipnja 2027. godine

Svašta znaju napisati turski mediji. Izvale pa ostanu živi. Tako bi moglo biti i u slučaju hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. Njega, naime, želi u svoje redove dovesti istanbulski velikan Fenerbahče. Nije to neka luda vijest, želi Fenerbahče dovesti svakoga, ali pitanje je koga mogu dovesti, odnosno tko im se od svih tih želja želi pridružiti.

Prema turskom mediju Takvim, predstavnici Fenerbahčea već su započeli pregovore s Manchester Cityjem, a oni pak navodno žele Kovačića poslati na jednogodišnju posudbu. Priča je to koja ima jako snažan prizvuk senzacionalizma, nije nam jasno zašto bi jedna od udarnih snaga kluba s Etihada nakon sjajne sezone išla negdje na posudbu...

Nakon Takvima, sličnu je priču objavio i nešto tiražniji Milliyet. Oni pišu "da je Kovačić odlučio šokirati Guardiolu i cijeli nogometni svijet". Stvarno, zvuči jako teško ostvariva ta priča.

Kovačić je u Manchester Cityju od prošlog ljeta, a minule je sezone odigrao 46 utakmica, zabio tri i namjestio još jedan pogodak. Ugovor kojeg ima na Etihadu vrijedi mu do lipnja 2027. godine.

Vatreni doputovali u Berlin uoči sutrašnjeg susreta sa Španjolskom
1/8

 

Komentara 1

LE
Levanto
06:21 21.07.2024.

Najprecjenjiniji igrač hr nogometa. Bez špirita, bezvoljan , prije nemoćan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije