U dobroj formi

Mateo Kovačić u idealnoj momčadi devetog kola

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.10.2014.
u 13:19

U veznom redu su Senad Lulić, koji je zabio za Lazio u remiju kod Verone 1:1, kao i Mateo Kovačić koji je držao Interov vezni red u pobjedi protiv Sampdorije 1:0

Talijani su jedini od liga petice preko tjedna odigrali i prvenstveno kolo, a Goal donosi pregled idealnih 11 devetog kola.

Na golu je junak Genoe Mattia Perin, koji je je jedan od najzaslužnijih za pobjedu protiv Juventusa 1:0.

U obrani je na desnoj strani Matteo Darmian iz Torina, koji je odigrao odlično protiv Parme. Stoperski par čine Konstantinos Manolas iz Rome te Sebastian De Maio iz Genoe. Na lijevoj strani je Danilo Avelar iz Cagliarija.

U veznom redu su Senad Lulić, koji je zabio za Lazio u remiju kod Verone 1:1, kao i Mateo Kovačić koji je držao Interov vezni red u pobjedi protiv Sampdorije 1:0. Uz njih su tu još Fiorentinin Borja Valero te Giacomo Bonaventura iz Milana.

U napadu su Kouma Babacar (Fiorentina), koji je zabio dva gola u pobjedi protiv Udinesea, te Nicola Sansone, koji nije zabio za Sassuolo, ali je bio stalna opasnost za obranu Empolija.

>>Ovih pet hrvatskih nogometaša je među najboljima u Europi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije