PROGNOZA

Kovačić u problemima, pogledajte početnih 11 nogometnih velikana

Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Luka Modrić
Twitter
12.08.2015.
u 23:58

Ivan Rakitić, Luka Modrić i Mario Mandukić su sigurni

Nogometna sezona još u nekim ligama nije ni počela, Liga prvaka mjesec dana je udaljena, ali već se Goal.com pozabavio time tko su najboljih 11 nogometaša svakog od najvećih klubova u Europi.

U Barceloni svoje mjesto imat će Ivan Rakitić, koji odlaskom Xavija igra glavnu ulogu u sredini. U madridskom Realu bez Luke Modrića ne može početi niti jedna akcija, a kamoli utakmica.

Nažalost, u milanskom Interu mjesta za Mateja Kovačića nema, ali za Marcela Brozovića ima i igrat će u početnoj postavi prema prognozama stručnjaka. Kao i Mario Mandžukić u Juventusu.

>> Kako izgledaju početne postave velikana pogledajte na Goal.com

>> Nastavljamo dalje, dolazi još jedan trofej vrlo brzo!

Komentara 2

VI
virkom
08:47 13.08.2015.

Mediji pišu da on samo još treba "eksplodirati", mrzim ovaj izraz! Zašto se ne kaže jednostavno da treba konačno početi igrati!? Dakle, eksplodirati, samo na to se čeka već barem 2 godine, a nije još pukla ni petarda. Ne znam, Mateo je u mojim očima malo precjenjen i iako ima nogometno shvaćanje, čini mi se da nema onu žestinu i potrebnu dozu grubosti koja je potrebna u današnjem nogometu. Mateo Kovačić je po meni samo osrednji igrač koji nikada neće zaigrati u jednom od velikih klubova. Za pet godina ga vidim u Belgiji ili Portugalu ili kako se u jačim ligama bori protiv ispadanja. Sorry...

Avatar Idler 3
Idler 3
12:57 13.08.2015.

Kovačić je rijetko dobar igrač, lagan, okretan, tehnički potkovan al jednostavno nema onu "mušku stvar". Kad prvi put "odreže" nekog na svojih dvajst metri i barem proba puknut na protivnički gol s njegvih dvajst...tad budeju ga konačno počeli ozbiljno shvaćat. Brozović je najbolji primjer za to. Kad bi ga uspoređivali s Kovačićem teško bi u bilo čem bil bolji al on bude uletil đonom protivniku, a i puca izvan "16"....i to je to !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije