Neukrotiva zvijezda

Materazzi: Ibrahimović je stalno vrijeđao suigrače u Interu

'AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts during their Italian Serie A soccer match against Fiorentina in Florence April 10, 2011. REUTERS/Max Rossi  (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)'
Reuters/Pixsell
22.01.2013.
u 15:55

- On uvijek želi pobijediti i ne može lako prihvatiti tuđe pogreške - istaknuo je bivši talijanski reprezentativac.

Marco Materazzi trenutačno je bez kluba, ali nekadašnji igrač Intera zato ima vremena brisati prašinu sa svojih nogometnih uspomena. Pa se tako prisjetio i Zlatana Ibrahimovića te vremena kad su dijelili svlačionicu u Interu.

- Kada je došao u Inter imali smo dobar odnos, ali se to vremenom promijenilo. On je jedan od najboljih igrača na svijetu, svi bi voljeli imati ga u momčadi. No, nikada se ne osjeća krivim. Mislim da je to slabost njegova karaktera. Često je vrijeđao suigrače. On uvijek želi pobijediti i ne može lako prihvatiti tuđe pogreške. Kada su nam suigrači u nevolji, moramo im pomoći. To je njegova velika pogreška. Momčad nije samo jedan igrač. Mislim da je to razlog što nikada neće biti kao Messi ili Cristiano Ronaldo - ističe Materazzi.

Komentara 2

KO
kontratovar
16:56 22.01.2013.

trenutačno bez kluba???? :D trebao bi ti ostat bez posla pa ne bi pisao gluposti

NI
Nini istrijan
19:29 22.01.2013.

Pa sto se tice karaktera sve u vezi Ibrahimovica zvuci poznato.Koliko znam kod nas i u nasem okruzenju nikad nitko ne prizna krivicu uvijek je kriv netko drugi. Tako da Materazzi ne pretjeruje niti izmislja,Ibra je tipican primjerak ovog podneblja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije