Još više sporta

Mateša se oporavio i nazočio predstavljanju nove sheme SPTV-a

mateša
Petar Glebov/PIXSELL
05.11.2012.
u 14:58

Novost su i prijenosi utakmica RK Lokomotive u Kupu pobjednika čime SPTV nastavlja pratiti hrvatske rukometne klubove

Sportska televizija (SPTV), nakon 19 mjeseci emitiranja, u novu programsku shemu ulazi s novim emisijama, prijenosima, reportažama i novim vizualnim identitetom. Uz to, nova shema donosi pregršt zanimljivih sadržaja među kojima izdvajamo prijenose nastupa KK Cibone u Eurokupu, prijenose RK Lokomotive u europskom i regionalnom natjecanju, ŽKK Novi Zagreb i njihove utakmice u Euroligi te nove emisije kao što je najgledanija autoemisija u Hrvatskoj (TV Automagazin), koja se od 11. 11. počinje emitirati na SPTV-u!

Na predstavljanju je bio i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša kojem je ovo bio prvi radni dan nakon zahtjevnog operativnog zahvata i oporavka: „Zadovoljstvo mi je biti danas ovdje na predstavljanju novog izgleda SPTV-a kao i novih sadržaja. Kao najvjerniji fan emisije TV automagazin i navijač KK Cibone, iznimno mi je drago da ću ih moći pratiti samo na SPTV-u. Uz ostale programske sadržaje koji se nude, mogu reći da se SPTV razvija na radost svih ljubitelja sporta i sportaša“.

Mihovil Nakić, savjetnik za vrhunski sport KK Cibone, izrazio je zadovoljstvo postojanjem SPTV-a: „Mi sportaši s nestrpljenjem smo očekivali početak emitiranja SPTV-a i danas, samo 19 mjeseci od početka, KK Cibona je na SPTV-u, ponovno na nacionalnoj televiziji gledanoj u svih hrvatskim domovima“.

Nova programska shema SPTV-a donosi bogatstvo emisija i sportova. Od srijede (7. 11.) gledatelji će na SPTV-u pratiti nastupe KK Cibona u Eurokupu. Bit će to povratak Cibone na televiziju s nacionalnom koncesijom. Uz već dobro poznatu emisiju Zakucavanje, SPTV upotpunjuje košarkaške minute, jer nemojmo zaboraviti i prijenose ŽKK Novi Zagreb u Ligi prvakinja. Novost su i prijenosi utakmica RK Lokomotive u Kupu pobjednika čime SPTV nastavlja pratiti hrvatske rukometne klubove, u ovom slučaju rukometašice.

No SPTV prati i zimske sportove – alpsko skijanje kroz magazin odlične produkcije Ski Magazin, a važno je znati da SPTV nastavlja pratiti natjecanje Ski Classic, najbolje utrke skijaškog trčanja kroz veljaču, ožujak i travanj 2013.

Posebno mjesto u novoj programskoj shemi zauzima "pojačan" informativni program. Naime, vijesti SPTV-a emitiraju se pet puta dnevno (svaka dva sata), uz dnevni sportski pregled Sport danas. SPTV s ponosom predstavlja i emisije u vlastitoj produkciji koje ulaze u novu sezonu emitiranja (Ponedjeljkom: nogomet; Reketarenje, Akcijski četvrtak, Zakucavanje, Sedam).

U drugu sezonu emitiranja ušle su i emisije koje se rade u vanjskoj produkciji – Punim kasom (emisija o konjičkom sportu), Najbolji biljarski mečevi, Biciklizam.hr, Privredni.hr, Istinom do gola, Mlade nade i mnoge druge.

Zadovoljstvo nam je što se od ove sezone na programu SPTV-a može pratiti najgledanija autoemisija u Hrvatskoj – TV Automagazin (nedjelja, u 22:15). Emisija je zaradila skoro kultni status zahvaljujući upravo neformalnom i zanimljivom pristupu svim automobilskim temama koje je obrađivala – često bez dlake na jeziku, s oštrim diskusijama između voditelja ne podilazeći nikome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije