Tour of Croatia

Matija Kvasina je vodeći: Bio je gušt, a najbolje nam tek slijedi

Matija Kvasina
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
23.04.2016.
u 13:45

– Kolega iz momčadi Kirill Pozdjakov mi je u završnici pomogao. Preda mnom je lijep san kao vodećeg u ukupnom poretku, ali zatim i težak dan, jer u subotu vozimo timski kronometar

Kraljevska etapa biciklističke utrke Tour of Croatia okrunila je za kralja - Hrvata. Biciklist iz Ježdovca Matija Kvasina (34) osvojio je drugo mjesto na etapi od Crikvenice do Učke te time postao vodeći u ukupnom poretku.

– Bio je gušt! Na domaćem terenu napraviti pravi rezultat mora biti zadovoljstvo. Bio sam gladan za dobrim rezultatom, jer imao sam male padove početkom godine i sad mi se na Učki napokon podiglo raspoloženje – kazao je Kvasina, vozač azerbajdžanske momčadi Sinergy Baku Cycling.

– Kolega iz momčadi Kirill Pozdjakov mi je u završnici pomogao. Preda mnom je lijep san kao vodećeg u ukupnom poretku, ali zatim i težak dan, jer u subotu vozimo timski kronometar od Poreča do Umaga. Timski kronometar praznik je za oči, ali za gledatelje. A za nas napor. Ali, bar će netko uživati - smije se Kvasina.

Najdraža čestitka?

– Od obitelji, naravno. Oni su uvijek uz mene, kao i moj najbliži prijatelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije