OSIJEK - RIJEKA

Matjaž Kek i dalje jako ljutit što je klub lako pustio neke igrače

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
13.09.2014.
u 15:08

– O igračima koji su otišli više neću ni riječ progovoriti, znam da se jedva čeka da nešto bubnem! Za mene su moji igrači najbolji na svijetu, stojim iza igrača koje imam u svlačionici – kaže Kek.

Nakon reprezentativnih obveza Rijekini igrači (Kramarić, Vargić, Samardžić i Vešović) vratili su se na Kantridu. Počinje dio sezone zbog kojega navijači Rijeke žive nogomet. Rijeka u subotu igra protiv Osijeka,  u četvrtak je u Liegeu, a onda na Kantridu dolazi Dinamo...  U takvom ozračju ispada da je utakmica protiv Osijeka zagrijavanje.

– Čeka nas jedno od neugodnijih gostovanja što se zadnjih rezultata tiče. U zadnje dvije utakmice u Gradskom vrtu nismo dobro izgledali.

U Kupu smo se sretno provukli, drugu smo utakmicu izgubili!  Na nama je da pokušamo doći do bodova, bit će puno promjena u kadru, vidjet ćemo koliko ćemo uspjeti u hodu  složiti momčad  –  kaže Matjaž Kek koji će na terenu morati improvizirati.

Dovoljno je naglasiti da ne igraju Ivan Tomečak (kartoni) i Marin Leovac (ozljeda),  dvojica bočnih igrača koja su postala nositelji napadačke igre.

Po svemu sudeći u Osijeku debitira Marko Vešović koji je zbog kvalifikacijske utakmice Crne Gore  iz Torina u Rijeku stigao kasnije od dokumenata potrebnih za registraciju:

– A tko će drugi igrati?!  Vešović  je dvaput  trenirao iza gola s momčadi! – znakovito je Kek nastavio glasno promišljati klupsku sportsku politiku zbog koje su se u medijima uzburkale strasti prije stanke, kada je iz Rijeke naprasno otišao Josip Brezovec  (Spezia):

– O igračima koji su otišli više neću ni riječ progovoriti, znam da se jedva čeka da nešto bubnem!  Za mene su moji igrači najbolji na svijetu, stojim iza igrača koje imam u svlačionici. Lijepo je kada dođe igrač s dobrim životopisom, ali ja mislim da je svakom igraču potrebno neko vrijeme da se uključi u proces rada i igre. Rijeka je postala poznata po automatizmima i organizaciji igre. Ni uvjeti za rad nisu previše idealni, daleko su ispod razine momčadi koja igra u EL-u. U Osijek idemo po pobjedu – kaže Kek.

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
23:09 13.09.2014.

I onda uputite jedan udarac u okvir vrata i pobjedite, a Osijek nije znao gdje je Rijekin gol. Vraćeni bodovi od proljetos kada je pobjeda nad Rijekom značila opstanak u ligi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije