OBEĆANJE NAVIJAČA

Mato iz Zagreba: 'Ako osvojimo, idem pješke iz Dohe do Trga bana Jelačića'

Navijač Mato Mrković iz Zagreba
Foto: Tomislav Dasović
1/4
13.12.2022.
u 11:46

- Ne odgovara nam njihova igra, ali mi smo se u Rusiji pokazali. Ja se više bojim suca, nije mi drago što nam sudi naš susjed Talijan koji je u Rusiji bio u VAR-u. Sudac je prošlo Svjetsko prvenstvo poklonio Francuzima.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20 sati igra polufinale Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Nadamo se drugom finalu Mundijala zaredom, pogotovo nakon što smo izbacili prvog favorita Brazil, ali i gaučosi su odlični protivnici. Iako smo ih u Rusiji 2018. pobijedili s 3:0, iznova moramo pokazati zajedništvo i doći do pobjede.

Zajedništvo već pokazuju navijači koji su stigli pred Hilton u Dohi, hotel u kojem odsjedaju naši reprezentativci. Popričali smo s nekolicinom, a jedan od njih zove se Mato Mrković i dolazi iz Zagreba.

Vatrene u Kataru bodri od početka natjecanja.

- Od prvog dana. Nadam se da 18. završavamo ovaj turnir u finalima uz pobjedničko prvo mjesto. Mislim da smo 18. na prvom mjestu. Jako sam ponosan na to što pratim svoju reprezentaciju na svim svjetskim prvenstvima. Ne bojimo se nikoga - rekao je pa dodao:

- Ne odgovara nam njihova igra, ali mi smo se u Rusiji pokazali. Ja se više bojim suca, nije mi drago što nam sudi naš susjed Talijan koji je u Rusiji bio u VAR-u. Sudac je prošlo Svjetsko prvenstvo poklonio Francuzima.

Dao je veliko obećanje - ako dođemo do zlata, kući se vraća pješke!

- Naša poruka za vatrene je da igraju kao i dosad. Ako pobijedimo, idem pješke iz Dohe do Trga bana Jelačiča - zaključio je.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista



 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije