SRPSKI IZBORNIK

MAX Pižon: Hoću meč s Hrvatima, ne bojim se!

Vladimir Petrović Pižon
Max
04.06.2011.
u 19:27

- Luka Modrić i Darijo Srna udarni su dvojac, oni su pokretači i svaki njihov izostanak za vašu je momčad hendikep.

U novom broju Maxa možete pročitati razgovor sa srpskim nogometnim izbornikom Vladimirom Petrovićem Pižonom. Ako želite doći do Pižona (56), nikako ne smijete pogriješiti i nazvati ga između 14 i 18 sati. Ne bi se javio ni Titu – šalio se beogradski novinar koji vrlo dobro poznaje Pižonove navike.

– Pa, ja sam tako odgojen, to je moje vrijeme za odmor. Ima puno drugog vremena kada me netko može nazvati, to su navike iz igračkih dana – kaže Pižon.

Na zidu saveza na Terazijama slike prethodnika. Pižonu su se dvojica urezala u pamćenje.

– Miljan Miljanić bio je veliki trener, znao je prepoznati igrača. Drugi je bio Ante Biće Mladinić koji mi je bio izbornik. Njegov odnos prema igračima bio je idealan: strog i pravedan. Pižon je danas izbornik, pokušava biti autoritet kakvi su bili spomenuti legendarni stratezi.

– Danas je sve drukčije, nostalgičan sam za onim vremenom. Trener je za mene bio uvijek gospodin, jako smo ga poštovali. Današnja su djeca slabije odgojena. Nogometaši rano stječu bogatstvo, nemaju idole, autoritete, nesolidnije žive, drukčiji su ljudi.

Postoji teoretska mogućnost da se u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2012. sretnu Hrvatska i Srbija. Želite li tu utakmicu?

– Zašto ne. Nisam političar, mene zanima samo sport – rekao je Petrović.

Opširniji razgovor pročitajte u novom broju Maxa!

Komentara 18

ZV
Zvezdaforever
01:42 05.06.2011.

Od 10 komentara,8 su idiotski!Pa jel to znaci da je samo 20 % Hrvata normalno?

MA
Majur
18:37 05.06.2011.

@rkoa 12 hahaha....ah je ti je komentar jadan majko mila.Vidi se da si ti dobro::::\"INFORMARAN\"(tvoj citat),da ti ja ne moram na gluposti odgovarat,procitaj si sto je \"Djedmedjed\" napisao....

OB
-obrisani-
23:33 04.06.2011.

:-)).... Nema sto drugo da sanja.... Nekako ce mo dogurat do drugog mjesta (Grci su za sebe rezervirali prvo ),a Srbija ,sto me briga za njih.nek sjede doma..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije