JEDINSTVENI DOGAĐAJ

McDonalds za klince organizira izbor ''Pratitelja igrača'' na Euru

mcdonalds
AFP
30.03.2012.
u 15:02

Nagrađeno dijete ide zajedno s roditeljem na trodnevno putovanje u Poznan gdje će s jednim od naših reprezentativaca istrčati na travnjak u utakmici

Po treći puta McDonalds Hrvatska u suradnji s Uefom organizira izbor za Pratitelja igrača na UEFA EURO 2012 i utakmicu Hrvatska- Poljska u Poznanu 10. lipnja. Dosad su djeca u suradnji s Mcdonaldsom putovali u Berlin na Svjetsko prvenstvo i u Klagenfurt na Europsko Prvenstvo. Članove žirija čine profesorica Hrvatskog jezika i književnosti Snježana Horvat, profesor na likovnoj akademiji i akademski slikar Damir Medvešek i počasni član žirija, bivši hrvatski reprezentativac Silvio Marić. Rekla je to Deana Stipanović voditeljica marketinga “Globalne hrane” Mcdonalds. Mogu se prijaviti sva djeca u dobi od 6 do 10 godina a izbor započinje 04. travnja i završava 04. svibnja. U tom razdoblju roditelji će moći prijaviti svoju djecu ispunjavanjem prijavnica koje mogu nabaviti u svim dućanima McDonaldsa u Hrvatskoj ili na web stranici i te prijavnice zajedno s crtežom ubace u kutije ili pošalju poštom.

Nagrađeno dijete ide zajedno s roditeljem na trodnevno putovanje u Poznan i dobija mogućnost druženje s drugom djecom iz cijele Europe, a moći će i odabrati s kojim hrvatskim reprezentativcem žele izađi na travnjak. Stoga iz McDonaldsa pozivaju sve roditelje i djecu da se prijave za ovaj jedinstveni događaj i da budu kreativni u svojim radovima i otputuju u Poljsku bodriti našu reprezentaciju.

Ključne riječi

Komentara 1

K1
k1milica
06:34 31.03.2012.

strasno, prestrasno,m vodite djecu u mcdonalds i .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije