Teška situacija

Medveščak izgubio od Slovana, doigravanje gotovo nedostižno

Medveščak Slovan
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
20.01.2016.
u 23:07

Medveščak je tako ostao 9. na Zapadu, a Slovan pobjegao na velikih pet bodova razlike, pogotovo što ima i jednu odigranu utakmicu manje.

Hokejaši Medveščaka izgubili su najvažniju utakmicu sezone, direktan suparnik u borbi za doigravanje Slovan slavio je u Bratislavi s 3:2 (1:1, 0:0, 2:1). Vodili su medvjedi  2:1 golovima Brulea i Smolaneka, ali Slovan je izjednačio u 52. minuti, a potom i zabio za pobjedu u posljednjoj minuti. 

Medveščak je tako ostao 9. na Zapadu, a Slovan pobjegao na velikih pet bodova razlike, pogotovo što ima i jednu odigranu utakmicu manje. Medveščaku je pak ostalo još šest utakmica.

>>Chicago nastavlja pobjednički niz, pobijedili su i protiv Predatorsa

Komentara 6

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:15 21.01.2016.

@FULL, dobra analiza, gledao sam utakmicu na sport klubu i mislim da je Medvescak, kao i dosta puta do sada, sam sebe pobijedio. Nazalost, nediciplina i nerezonski faulovi su Medvascaka kostali najmanje deset bodova do sada. Nije mi jasno, kakoo trener do sada nije reagirao, jer se radi o tri cetiri vinovnika, koji "useru" sve. Brule, Giliatti, Morisson, Buldoc, sa njima je trener vec odavno trebao raskrstiti. Moze se reci da su oni dobri igraci, ali to je isto, kao kad krava daje trideset litara mlijeka i onda udari nogom u posudu i prolije sve. Steta, od doigravanja, kao i prosle sezone, nece biti nista a produljenje ugovora je isto upitno.

AN
andeo2407
09:04 21.01.2016.

Sobzirom kako igraju cijele sezone i kako se zalažu u igri to su i zaslužili...svaku utakmicu tako reči imaju punu dvoranu a sta oni daju za uzvrat ništa samo bed i razočaranje..nemora se svaka tekma dobit ali ak več izgubiš barem ostavi srce na terenu ako ništa drugo radi publike.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:33 21.01.2016.

Pobjedili sami sebe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije