OKUPLJAJU SE IGRAČI

Medveščak okuplja momčad: 'Uh, taj put u Habarovsk...'

'27.07.2013., Zagreb, - U Zracnu luku Zagreb stigli novi igraci KHL Medvescaka. Charles Linglet.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
'Luka Stanzl/PIXSELL'
28.07.2013.
u 10:30

– Imam lijepe uspomene iz ruske lige. Negativnih iskustava nemam, valjda i zato što sam prošle sezone izbjegao put u Habarovsk, ha-ha. Dečki su mi pričali koliko je naporan, 12 sati avionom iz Moskve – rekao je Carle.

Kanađanima i Amerikancima koji ovih dana stižu na početak priprema Medveščaka nije lako, jer u Zagrebu ih prvo dočeka toplinski udar. Avionom iz Frankfurta jučer su stigla četvorica novih medvjeda - Kanađani Mathieu Carle (25) i Charles Linglet (31), te Amerikanci Ryan Vesce (31) i Michael Ryan (33).

– Umoran sam, put iz New Yorka oduljio se gotovo na 24 sata. O Hrvatskoj znam dosta od prijatelja koji su podrijetlom Hrvati. Jedva čekam da vidim tu obalu o kojoj toliko pričaju – rekao je simpatični, 175 centimetara visoki Ryan Vesce i dodao:

– Igrao sam dvije sezone u Nižnjem Novgorodu i poručujem navijačima da će biti oduševljeni kada vide kako se igra u KHL-u. To je sigurno najbolja liga uz NHL.

Charlesu Lingeltu će ovo biti četvrta uzastopna sezona u KHL-u.

– Prvi sam put u Hrvatskoj, ne znam puno o vašoj zemlji, ali čuo sam da je jako lijepa. Znam da Hrvati jako vole sport, veselim se tome – rekao je Linglet.

Bek Mathieu Carle u NHL-u je igrao za Montréal Canadiense, a u KHL-u prošle sezone za Dinamo iz Rige.

– Imam lijepe uspomene iz ruske lige. Negativnih iskustava nemam, valjda i zato što sam prošle sezone izbjegao put u Habarovsk, ha-ha. Dečki su mi pričali koliko je dug i naporan, 12 sati avionom iz Moskve. Mislim da ove sezone Habarovsk neću izbjeći – rekao je Carle.

>> Mark Dekanich: Prije dolaska išao sam baki na instrukcije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije