Svladan je Lokomotiv

Medveščak pobijedio, navijači oborili rekord u glasnom navijanju!

Medveščak, Lokomotiv
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
25.01.2014.
u 20:01

Dosad je rekord bio na utakmici NBA lige između Sacramenta i Detroita kada je izmjerena buka od 126 decibela, a danas je u Zagrebu u sklopu akcije "nek se čuje do Rusije" izmjereno 130,2 decibela!

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u zagrebačkoj Areni Lokomotiv iz Jaroslavlja sa 1:0. U prepunoj dvorani jedini pogodak na utakmici zabio je Glumac u 22. minuti, a asistent mu je bio Ryan.

Medveščak je tako gotovo potvrdio doigravanje, iako je do kraja ostalo još pet kola. Ipak, u ludoj teoriji još postoji šansa da Medveščak ne izbori doigravanje. Naime, Medveščak ima 18 bodova više od Atlanta, no pobijedi li Atlant svojih šest utakmica do kraja (i to u 60 minuta utakmice), a Medveščak izgubi svojih pet, ruski će klub biti ispred Medveščaka zato što se u slučaju istog broja bodova ne gledaju međusobni susreti, nego broj pobjeda (bit će 22-22), potom pobjeda u produžetku (1-1), a nakon toga pobjede nakon penala, gdje Atlant ima bolji skor (6-3).

Do kraja osnovnog dijela sezone slijedi borba za što bolju poziciju s koje će ući u doigravanje, a medvjedi su postali najbolji debitant u povijesti KHL lige. Trenutačno imaju 84 boda i nalaze se na odličnom petom mjestu Zapadne konferencije.

Već u ponedjeljak Medveščak igra protiv Severstala, a to će biti posljednja utakmica PAN Arena Ice Fevera te posljednja domaća utakmica u regularnom dijelu sezone.

Spomenimo i to da su navijači bili na vrhunskoj razini te su oborili rekord u najglasnijem dvoranskom navijanju. Dosad je rekord bio na utakmici NBA lige između Sacramenta i Detroita kada je izmjerena buka od 126 decibela, a danas je u Zagrebu u sklopu akcije "nek se čuje do Rusije" izmjereno 130,2 decibela!

Komentara 2

FU
FULL
20:44 25.01.2014.

Odlična utakmica od početka do kraja. Prvi put da smo "izgubili" 3/3 u igri ali kad se kontrolira igra protivnika nije nikakav problem mada je isto i mogao biti problem. Drago mi je za Dexa da je sa svojim shoutout-om popravio postotak branjenja, bio je puno koncentriraniji za razliku od prošlog puta. Svi su podjednako dali svoj doprinos pobjedi u najboljem ozračju do sad na Arena Ice-fever. Ima jako puno posla na otklanjanju problema u koncepciji i razvoju igre Medveščaka za koje se nadam da će biti smanjeni u nadolazećoj pauzi kako bi bili što uspješniji u play-offu. Prekosutra je novi okršaj i nova tri boda za nas.

CR
Crafter
20:31 25.01.2014.

A ja mislio u Splitu najglasnije navijanje,ccc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije