WEBER IZNENADA 'ODLETIO'

Medveščak smijenio trenera nakon pobjede protiv Dinama!

Chuck Weber
Daniel Kasap/Pixsell
04.10.2014.
u 10:45

- Zahvalni smo Chucku za sav uloženi trud, no sada se moramo okrenuti prema naprijed - rekao je Glumac.

Chuck Weber više nije trener Medveščaka! Odluka je to predsjednika Damira Gojanovića, donijeta uz dogovor s klupskim direktorom hokejskih operacija Markoantonijom Belinićem i sportskim direktorom Aaronom Foxom. Vodstvo momčadi će do dolaska novog trenera voditi prvi pomoćni trener Dean Fedorchuk, uz pomoćne trenere Alana Letanga i Ivu Rateja Jr.

- Zahvalni smo Chucku za sav uloženi trud, no sada se moramo okrenuti prema naprijed i početi pobjeđivati kao što smo navikli, usmjeriti se na nadolazeće putovanje i prvotni cilj, a to je ulazak u playoff - izjavio je ovim povodom Mike Glumac.

Brandon Segal je ustvrdio da se takve stvari događaju, ali da momčad treba nastaviti dalje s pobjedama, čiji je niz možda počeo upravo protiv Dinama iz Rige.

- Svi smo se mnogo trudili, ovo što se dogodilo je dio hokeja i mi moramo nastaviti dalje kao momčad i biti spremni za nadolazeću turneju - rekao je Segal, a na sve se osvrnuo i Dean Fedorchuk:

- Klub mi je povjerio veliku odgovornost i trenutno moramo na stvari gledati prilično jednostavno. Igrači koje imamo u svlačionici su odlični i cilj je nastaviti dalje naporno raditi i osvajati bodove u nadolazećim utakmicama.

>> Trener Medveščaka: Ne razmišljam o otkazu, bit ćemo bolji

>> Weber: Pao mi je kamen sa srca, Medvjedi: Ovu nismo smjeli izgubiti

Ključne riječi

Komentara 7

JA
james49
11:22 04.10.2014.

Dobar, a i odgovoran potez!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:50 04.10.2014.

Ne mogu nista reci o Weberu kao treneru, kad god je u nekom tv-kadru, izgleda tako mirno, kao da ga nista ne zanima a momcad gubi 5:0. Smjena sim, smjena tam", mislim da je ova momacd najmanje 30% losija od proslogodisnje. Izgleda da je to i publika osjetila. Nezamislivo, da na utakmice sa SKA (top momcadi) dodje tek oko tri tisuce gledatelja.

FU
FULL
15:54 04.10.2014.

Odluka je donesena već prije utakmice protiv Dinama sasvim ne bitno na ishod rezultata, po meni nagla i mislim ne promišljena s strane rukovodstva kluba; prošle godine je puno više razloga u ovo vrijeme trebalo smijeniti Frencha s Fedorchukom što se nije dogodilo? a prikaz i nebuloza u igri Medveščaka je bilo daleko više, i više ne gledljivog hokeja u cjelini barem što se tiče tehničkog djela ali sve je to pokrilo prva godina KHL-a i plasman u doigravanje (kao nagrada prvijenca) a onda se nije napravilo ništa u pauzi od mjesec dana jer je plan ispunjen, što je jednostavno nezamislivo upropašteno vrijeme. I onda kao eto: "Iznenađeni smo s naprasnom odlukom Frencha o napuštanju Medveščaka"!!! Možeš se misliti?, koji je tu nastao "problem"?? Bez obzira što se klub ponudio "bogatim mecenama" na prodaju ( a svi su u sebi molili Boga da se to ne dogodi jer su imali "debeli" razlog za to, a zna se i razlog tome?= "menađerski trik"), problem je sasvim druge prirode, ova druga godina je presudna zbog treće, gdje će se odlučivati o našem opstanku u KHL-u za sezonu 2016/17 a po svemu sudeći za sad nećemo dobiti jer ne ispunjavamo uvjete koji su nam zadani pa početku ( zna se koji su to; kod nas je uvijek-lako ćemo) i sad se želi dobiti produžetak licence na "silu", kroz što bolji plasman u ovoj i sljedećoj godini jer od toga svi imaju imovinsku dobit, pa se igra na tu kartu; samo, da li će s minimalnim ulogom postići maksimum?, to je već puno preciznije pitanje!? Ako dođe trener s "Zapada"? onda se zna što ćemo gledati; ako s "Istoka"? onda taj mora dovesti "cijeli Generalštab" jer radi studiozno na duge staze a ne može sam jer nema s kim?? I sad imamo jednu lijepu "fresh pat-poziciju", kako naše rukovodstvo uvijek želi biti "j...i pošteno", drugim riječima ne zna ni samo što bi? ( i to ne samo u ovom slučaju, bilo je toga i u prošlosti, EBELL itd.), onda je vrlo lako dokučiti što će se po logici stvari dogoditi na klupi. Baš me interesira, koji to "jahač na duge staze" stiže??? Mada, mislim i da znam.....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije