'MEKSIČKI ISUS'

Tko je meksički junak Ochoa koji je izludio Brazilce

Guillermo Ochoa
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/11
17.06.2014.
u 23:37

- Bila je to utakmica moje karijere. Nevjerojatno smo odigrali protiv domaćina Svjetskog prvenstva. Ovo je nezaboravno. No, ništa još nije gotovo. Nastavit ćemo se boriti - rekao je presretni Ochoa nakon remija s Brazilom.

Guillermo Ochoa bio je junak remija Meksika s Brazilom (0:0). 28-godišnji vratar meksičke reprezentacije svojim je obranama izluđivao Neymara i društvo.

Ochoa je protekle tri godine branio za francuski Ajaccio. Ove su sezone završili posljednjem mjestu francuske lige, a Meksikanac u 37 utakmica primio je 71 gol. Za reprezentaciju je skupio 60 utakmica i večeras protiv Brazila pružio najbolju partiju. Meksiku je večeras svojim obranama donio četvrti bod u dva kola na Svjetskom prvenstvu.

- Bila je to utakmica moje karijere. Nevjerojatno smo odigrali protiv domaćina Svjetskog prvenstva. Ovo je nezaboravno. No, ništa još nije gotovo. Nastavit ćemo se boriti - rekao je presretni Ochoa nakon remija s Brazilom.

Meksički navijači nakon utakmice su Ochou proglasili "meksičkim Isusom". Napisali su to na Wikipediji što je ubrzo povučeno.

>> Remi Brazila i Meksika, Hrvatska sad mora pobijediti Meksiko!

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia.org

Komentara 5

DU
Deleted user
00:10 18.06.2014.

haha jao kukavelji...Hrvatska ,ako bude igrala kao protiv Brazila i motivirana, dobiva Meksiko 100%. Nema tu čuda.Meksiko je vrlo dobar ali teško da može svaku tekmu u istom ritmu i istom srećom. Sada nam predstoji lakša utakmica uvjetno s Kamerunom, i na to se valja koncentrirati a onda full gas na Meksiko.

AL
Axel_Lund
23:59 17.06.2014.

Ma dajte prestanite s pretjerivanjem. Gotovo svi sutevi u njega i sad je on carobnjak. Da su poslali koju u kut vidjeli bi majstora. Iako mislim da je bolji od Pletikose, Niko daj Subasica na gol!

Avatar Milimir
Milimir
00:00 18.06.2014.

Valja nama ići doma! Tko nije vjerovao prije pocetka, sada vjeruje. I Šokci i Hrvati svi uz Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije