POVLAČI SE HENKEL

Mercedes GP ostaje bez 90 milijuna eura?

Ross Brawn
Reuters
15.12.2009.
u 11:55

U velikim bi se financijskim poteškoćama mogla naći F1 momčad Mercedes GP-a nakon što je obznanjeno da bi 90 milijuna eura mogao povući njemački koncern Henkel.

Ugovor vrijedan 30 milijuna eura po godini na tri su godine sklopili Henkel i Brawn GP, tim koji je u prošloj sezoni osvojio konstruktorsku krunu, a prije nadolazećoj sezoni postao Mercedes GP.

Ipak, kako iz Henkela tvrde, ugovor je sklopila osoba koja za takav potez nije dobila odobrenje, već je to učinila na svoju ruku, a oni sami nemaju namjere ispoštovati ga.

Rješenje situacije potražit će se sudskim putem.

Podsjetimo da se u vozačkim kombinacijama za Mercedes GP za 2010. godinu učestalo spominje povratnik Michael Schumacher, koji bi tako trebao biti momčadski kolega Nici Rosbergu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije