POGLEDAJTE VIDEO!

Messi je 'prodavao finte' još kao petogodišnjak

Lionel Messi
lionel-messi.eu
08.04.2010.
u 17:28

Nogometnu virtuoznost mali Argentinac pokazao je puno prije nego što je za njega saznao cijeli svijet.

Leo Messi još je davnih dana pokazivao da je predodređen za velike stvari. Prvi njegovi nogometni koraci nagovještavali su da se stvara sportsko čudo.

Još nije ni u školu krenuo, a već je znao 'izvozati' protivničku obranu i poentirati s lakoćom kako to danas čini. Danas, kada ostavlja svijet u čudu, a on je svoje finte davno isklesao...

Pogledajte kako je igrao kao dijete...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:55 08.04.2010.

Nogometni Mozart! Sreća njegova da ga u toj predškolskoj dobi nije vidio Ćiro Blažević jer bi on rekao da nikad ništa od tog dečka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije