Argentina

Messi pobijedio Maradonu u izboru najboljeg

Diego Maradona Lionel Messi
Reuters
27.12.2011.
u 14:50

Nedavna izjava argentinskog trenera Carlosa Bianchija da je Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena, bolji i od Diega Maradone i Pelea, potaknula je argentinski dnevnik Ole da provede anketu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
16:44 27.12.2011.

Stara dilema al ipak još nije vrijeme za takve ocjene. Evo i nekoliko notornih činjenica zašto: 1) Puyol je osvojio daleko više toga nego Messi al ga nitko nikad nit ne spominje u nekakvim izborima za ovo ili ono !!! 2) Maradona je igrao u različitim klubovima i bio br. 1, a i prosječnu ekipu Argentine je čak dva puta došlepao do finala SP !!! Nije ovo naravno nikakvo omalovažavanje Messia al jednostavno treba još malo pričekati. Ako itko uspije skinut Maradonu s trona, on je na najboljem putu.

ŠI
šimuka
19:20 27.12.2011.

Teško,teško se odlučit između ova dva velikana baluna.Možda ispravan odgovor glasi,oba su najbolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije