TVRD ORAH

Messi priznao da se osjećao jako nervozno protiv Švicarske

Messi
Foto: DPA/PIXSELL
02.07.2014.
u 15:00

- Znali smo da će odlučivati detalji i da će pobjeđivati reprezentacije koje će imati više sreće - kaže Messi.

Lionel Messi je priznao medijima da se osjećao prilično nervozno uoči i za vrijeme susreta sa Švicarskom, koji su Argentinci dobili tek u 118. minuti pogotkom Angela di Marije, a na asistenciju Barcelonine zvijezde.

- Kao i svi bio sam jako nervozan jer nikako nismo mogli zabiti. Znali smo jako dobro da ako napravimo jednu pogrešku da ćemo se moći pakirati kući. Nismo nipošto željeli ići na kaznene udarce, tražili smo pobjedu prije njih. Svi smo se jako mučili i već smo počeli razmišljati da nećemo moći postići pogodak. No na kraju smo ipak imali sreće i u četvrtfinalu smo - rekao je Messi.

Nije sumnjao da će Švicarska biti težak protivnik, i to zato što je vidio kako se odvijaju stvari na prvenstvu.

- Očekivali smo jako težak dvoboj, kao i svaki dosad. Znali smo da će odlučivati detalji i da će pobjeđivati reprezentacije koje će imati više sreće. Velike reprezentacije za koje nitko nije pretpostavio da će rano ispasti, već su kod kuće, a neke za koje nitko nije predviđao dalek put, još su u turniru. Ovo je Svjetsko prvenstvo, tu nema laganih protivnika.

>> Argentina u 118. minuti srušila Švicarsku i rastužila Federera

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milivoje
17:01 02.07.2014.

argentinski messi protiv svicarskog shaqiria, pobjedio je srcniji u tom trenutku

MI
Milivoje
17:00 02.07.2014.

i8grao si protiv shaqiria, mehmedia,xhaka,seferoviqa, drmica, znam da ti nije bilo uopce lako, to je kostalo puno zivca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije