BAR - RAY 3:1

Messi zabio dva gola i nastavio nevjerojatni niz

Lionel Messi
DPA/Pixsell
17.03.2013.
u 23:26

Nema zime za Barcelonu sve dok igra Lionel Messi. Argentinac je još jednom briljirao, ovaj put u utakmici protiv Rayo Vallecana i zabio dva gola.

Barcelona je na kraju na Nou Campu slavila 3:1 u 29. kolu Primere.

Messi je s dva pogotka nastavio nevjerojatnu seriju na 18 utakmica u prvenstvu u kojima se upisivao u strijelce. Bio mu je to 42. pogodak ove sezone u Primieri i po tome je uspješniji od dva najbolja strijelca Premierlige, Suareza (22) i Van Persieja (19) zajedno. Osim toga, prvi je igrač koji je u četiri najbolje europske lige dvije sezone zaredom zabio više od 41 pogotka.

Barcelona je dobro otvorila utakmicu i u 25. minuti povela. Zabio je Villa na asistenciju Messija. Na scenu je tada stupio argentinski čarobnjak i pogocima u 40. i 47. minuti riješio utakmicu. Barcelona je nakon toga stala na kočnicu pa je Vallecano do kraja susreta pogotkom Tamuda uspio smanjiti na 3:1.

Stvari danas za Barcelonu izgledaju puno ljepše. U utorak je uspjela nadoknaditi 0:2 protiv Milana iz prve utakmice i otići u četvrtfinale Lige prvaka, a večeras je vratila prednost ispred Reala na vrlo ugodnih 13 bodova.

>> Barca odradila posao, Messi srušio rekord iz 1937.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije