ozljeda koljena

Metzelder odigrao posljednju utakmicu za Real?

Christoph Metzelder
Marko Lukunić/Pixsell
14.04.2010.
u 12:47

Njemački branič Real Madrida Christoph Metzelder (29) ozlijedio je desno koljeno na treningu zbog čega će s nogometnih travnjaka izbivati najmanje dva tjedna.

Ove je sezone Metzelder upisao tek dva nastupa u španjolskom prvenstvu, posljednji na gostovanju kod Racinga 4. travnja, a kako mu ugovor istječe na kraju sezone, nije nevjerojatno da više neće braniti boje “kraljevskog kluba”.

Ukupno je njemački branič od transfera iz Borussije Dortmund 2007. godine odigrao tek 23 utakmice za Real u španjolskom prvenstvu, te je i više nego izvjesno da mu u klubu neće ponuditi produljenje.

Za njemačku reprezentaciju je Metzelder odigrao 47 utakmica, a gdje će nastaviti karijeru zasad nije poznato.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije