Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad manje interesa za HNL

Milijunski Lovrenov transfer u Lyon bio je jedino svjetlo

Dejan Lovren
AFP
24.02.2010.
u 19:30

Da nije bilo senzacionalnog, osam milijuna eura vrijednog transfera Dejana Lovrena iz Dinama u Lyon, ovaj prijelazni rok bio bi jedan od najsiromašnijih do sada.

Nikad nije bilo manje zanimanja za igrače iz HNL-a. Dobro, otišao je Carlos u Kinu, Vručina u Izrael, ali sve je to "sića". Vedete poput Zeca, Ibričića, Mandžukića, Vide, ostale su u svojim klubovima, čekali su, čekali, ali su ostali bez pravih ponuda. Osim Lovrena, nije bilo, kako Mamić često kaže, "izuvanja iz cipela".

Naravno, možemo sad pričati o krizi, o ovome, o onome. Ali, ne smije se pobjeći od činjenice da nam je nogomet iz sezone u sezonu sve slabiji. Uostalom, to dokazuju rezultati naših klubova u europskim natjecanjima.

I to stalno srozavanje kvalitete daje signal za uzbunu, ali reakcije odgovornih nema. Pritom mislimo na Vlatka Markovića i HNS. Vrli nam predsjednik saveza o HNL-u progovara vrlo rijetko. Ili nikada.

– Nema nikakvih problema – odgovara Vlatko kad ga se pita o HNL-u.

I to je sve, Udruzi prvoligaša dao je ovlasti, vlast u ruke, i pušta ih da se guše u svom sveopćem neznanju. A on, poput Poncija Pilata, pere ruke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije