NA GLORYJU 17

Miller je sljedeći Mirkov protivnik?! 'Uskoro stiže velika vijest'

Mirko Filipović i Jarrell Miller
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
24.05.2014.
u 17:32

Vjerojatno se svi sjećaju njihovog prošlogodišnjeg obračuna u četvrtfinalu K-1 World Grand Prixa koji se održao u zagrebačkoj Areni, a Cro Cop je tom prilikom slavio zahvaljujući sudačkoj odluci.

Brojnim borilačkim fanovima tijekom ranih poslijepodnevnih sati ove subote privukla je pažnja jedna fotografija koja se pojavila na Facebooku, a ona naznačuje da bi uskoro mogli gledati revanš između Mirka Filipovića i Jarrella Millera.

Nakon što je Cro Copu otkazao protivnik Sergey Kharitonov, čelnici najbolje svjetske kick boks organizacije još uvijek nisu objavili tko će uskočiti u meč protiv najboljeg hrvatskog borca svih vremena na Gloryju 17 koji se održava 21. lipnja u Los Angelesu.

Trenutno se nagađa s nekoliko imena, a posljednji koji se pojavio u cijeloj toj priči je Amerikanac Miller.

Vjerojatno se svi sjećaju njihovog prošlogodišnjeg obračuna u četvrtfinalu K-1 World Grand Prixa koji se održao u zagrebačkoj Areni, a Cro Cop je tom prilikom slavio zahvaljujući sudačkoj odluci.

Da se zaista nešto "kuha" potvrđuje i Millerov Facebook status koji je objavio u petak te je najavio da "uskoro stiže velika vijest".

>> Cro Cop u lipnju protiv Millera ili Cheicka Konga!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije