PRIJATELJSKA UTAKMICA

'Mini' vatreni remizirali sa Srbima u Poreču

ivan gudelj
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
12.02.2019.
u 23:50

Drugu prijateljsku utakmicu isti će protivnici odigrat će 14. veljače u Poreču u 11 sati

Hrvatska reprezentacija do 17 godina starosti, koju je preuzeo novi izbornik Tomislav Rukavina, ovaj tjedan gostuje u Turskoj, a u tamošnjem nogometnom kampu na rasporedu su dva sraza s odgovarajućom selekcijom domaćina.

Prvi je dvoboj završio bez pobjednika, premda je Hrvatska pogotkom Klarića iz 73. minute vodila sve do četvrte minute sudačke nadoknade, kada je Turska preko Abaya izjednačila na konačnih 1:1.

Druga je utakmica zakazana za 14. veljače u 11:00 sati.

U-19 remizirala sa Srbijom

U-19 reprezentacije Hrvatske i Srbije danas su na stadionu 'Veli Jože' u Poreču odigrale prvu od dvije pripremne utakmice za euro-kvalifikacije koje i naše i Srbe čekaju sredinom ožujka. Drugu prijateljsku utakmicu isti će protivnici odigrat će 14. veljače u Poreču u 11 sati

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije