BIVŠI CIBONAŠ VIŠAK

Minnesota otpisala Chuckyja Atkinsa

Chucky Atkins
Reutrers
23.09.2009.
u 10:22

Razigravač Chucky Atkins (35), nekadašnji košarkaš Cibone, završio je na transfer-listi svog novog kluba, Minnesota Timberwolvesa.

Minnesota je uzela Atkinsa u igračkoj razmjeni s Oklahoma Cityjem prošloga srpnja. No, predsjednik David Kahn učinio je to samo da bi uštedio nešto novca.

Atkins je, naime, u posljednjoj godini svog ugovora koji bi mu trebao donijeti 3.5 milijuna dolara. Timberwolvesi su, međutim, voljni platiti mu tek garantiranu svotu koja iznosi 760.000$. Zbog tog je razloga Atkins ponuđen ostalim NBA klubovima kao uvjetno slobodan igrač.

Veteran na poziciji razigravača nije potreban klubu iz Minneapolisa, koji je ovog ljeta potpisao četverogodišnji ugovor s Ramonom Sessionsom dovevši ga iz Milwaukeeja. Sessions će najviše dijeliti minutažu s Jonnyjem Flynnom koji je ovoga ljeta draftiran (6. pick), a u rotaciji je još i 34-godišnji Antonio Daniels.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije