NADA SE BORBI

Miočić: Borba s Dos Santosom bi bila vraški dobra!

Stipe Miočić
27.02.2014.
u 15:45

- Za mene je kompliment to što se Junior dos Santos želi boriti sa mnom. Dobio sam milijun poruka nakon što je to izjavio - rekao je Miočić.

Stipe Miočić je pobjedom protiv Gabriela Gonzage potpuno okrenuo pozornost MMA fanova na sebe. Mnogi su počeli nagađati tko bi mogao biti sljedeći protivnik borca hrvatskih korijena. Većina priželjkuje borbu protiv Juniora dos Santosa.

Preko MMAJunkie.com Junior dos Santos je potvrdio da ga borba s Miočićem poprilično zanima i da protiv nje ne bi ima ništa protiv. Želju za tom borbom potvrdio je i Miočić.

- Bila bi to sjajna borba. Volio bih da se taj meč dogodi. Stilovi su nam slični i zapravo bi to bila vraški dobra borba. Za mene je kompliment to što se Junior dos Santos želi boriti sa mnom. Dobio sam milijun poruka nakon što je to izjavio. Nisam uopće znao o čemu se radi dok nisam vidio razgovor - rekao je Miočić.

Trenutno se još oporavlja od meča s Gonzagom i laganijih ozljeda, a rekao je ponešto i o posljednje dvije borbe.

- Nelson i Gonzaga su bili čvrsti i teški protivnici. Obojica su jaki udarači. Ne sudite o Nelsonu na osnovu izgleda jer je vrlo dobar borac i opasan na parteru. Moram priznati da me Gonzaga malo iznenadio. Jako se dobro kretao i jednom kad me je bacio prilično me iznenadio.

>> Gonzaga je pao: Miočić slavio u najvećoj borbi svoje karijere!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije