Dinamo ugostio Ajax na ručku

Mirko Barišić: Poraz u Zadru još nisam prebolio

Ajax (1)
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/10
18.10.2011.
u 16:45

Plavi namjeravaju na sljedeći juniorski Ramljakov memorijal dovesti momčadi klubova s kojima seniori sad igraju u Ligi prvaka

Lijep sunčan dan predstavnici Dinama i Ajaxa uoči utakmice iskoristili su i za šetnju. A zajednički ručak upriličen je u restoranu Kluba književnika. Predsjednik Dinama Mirko Barišić sa suprugom, direktor Damir Vrbanović, noseći dva buketa cvijeća, prvi su ušli u zagrebački restoran, potom su stigli Uefin delegat utakmice (dopredsjednik estonskog saveza) i čovjek zadužen za sigurnost, potom i predstavnici Ajaxa: predsjednik, dama iz upravnog odbora...

No nama je najpoznatiji bio Danny Blind, nekoć veliki igrač Ajaxa i reprezentacije Nizozemske. Pa veleposlanica Nizozemske u Hrvatskoj sa suprugom...

– Uobičajeno je to i lijepo druženje. A za nas male klubove to je i važno. Uostalom, imamo i neke želje, namjera nam je na sljedeći Ramljakov memorijal dovesti klubove s kojima je naša prva momčad sad u Ligi prvaka, Lyon je već pristao, vjerujemo da ćemo dogovoriti i Ajax, a ni s Realom ne bi trebalo biti problema – kazao je predsjednik Dinama Barišić.

No, koliko je s Ajaxom priželjkivao bod ili tri, još ga je peklo izdanje Dinama u Zadru.

– Nisam prebolio niti se oporavio od poraza. Nije to zbog rezultata, već zbog izdanja naših igrača. To nam je dobra opomena, tu ni trener ništa ne može učiniti. Naravno da svi priželjkujemo dobar rezultat u našim utakmicama u Ligi prvaka, ali kad se sjetim Zadra, pitanje je smijemo li bilo što očekivati – oštar je prema igračima plavih bio Mirko Barišić.

Dio Ajaxove delegacije koja nije bila na zajedničkom ručku klubova Joey Didulica odveo je na golf u Golf&Country Club Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maraton
09:46 19.10.2011.

UEFA je donila zakljućak i to jednoglasno da Dinamovi protivnici moraju igrati sa 9 igraća i sucima po izboru Markovića, Mamića i Barišića.

AS
assssssstttii
17:20 18.10.2011.

Pa kaj je sad ovo, da nisi i ti se razbolil. Prvo Mamić, sad i ti. Ne mre Jurčić sve sam !!! Ne bu on vodil i tajne zadatke, pa i on bu skoro bolestan. Samo ne još i Samir..

ZG
ZGexil
17:29 18.10.2011.

pa nije moguce da je i tebi \"sef\" maminjo odobril par rijeci u javnosti neka, neka ovako ili onako oba dva ste dvorske lude, pitanje je samo cije, i ko vas i zasto drzi na vodecim polozajima NASEG dinama, a NE vaseg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije