Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nositeljice lente Miss sporta

Misice se zabavljale na Jarunu: Uživanje na vodenom madracu prije odlaska na odmor

Misice na Jarunu
Foto: Direkcija izbora
1/13
13.07.2022.
u 08:00

– Ovakvo što nikad nisam vidjela. Mogla bih se cijeli dan voziti – rekla je Anny Alves nakon vožnje iMatJetom.

Prije odlaska na ljetne praznike nositeljice lente Miss sporta Hrvatske družile su se na Jarunu, vozeći se iMatJetom. Riječ je o vodenom madracu s elektromotorom snage 500 W, koji postiže brzinu od tri čvora. Udobna fotelja napuhuje se u manje od pet minuta te se jednostavno i lako prenosi do plaže, bazena ili jahte.

– Ovakvo što nikad nisam vidjela. Mogla bih se cijeli dan voziti – rekla je Anny Alves, Brazilka koja je druga pratilja Miss sporta Hrvatske.

iMatJet isprobala je Magdalena Orlić, nova Miss sporta Hrvatske, Rea Kravica, prva pratilja Miss sporta Hrvatske, te Noa Kosić, Miss fotogeničnosti.

Foto: Direkcija izbora

– Ovaj je madrac sasvim drukčiji od madraca na koje smo naviknuti. Ne treba veslati rukama, ne treba strahovati da će vas madrac odvući negdje na pučinu. Jednostavan je za upravljanje, ima dva joysticka, kao da igram videoigricu. Ovo ljeto provest ću u Zadru i na Krku, gdje mi u goste dolazi Rea - kaže Magdalena. 

Foto: Direkcija izbora

Video - 'Đokovićev komentar je deplasiran, pričao je o pozivnici baziranoj na rejtingu, a ne nacionalnosti'

Komentara 1

BO
Boccachio
09:07 13.07.2022.

Od cega ce se one odmarat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije