Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SPORTA

Izabrana najljepša sportašica u Hrvatskoj: Titula odlazi mladoj odbojkašici Magdaleni Orlić (19)

storyeditor/2022-07-08/PXL_070722_94499452.jpg
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/8
08.07.2022.
u 23:00

U hotelu Panorama, u gradu Prelogu, održan izbor Miss sporta Hrvatske, Magdalena Orlić preuzela krunu od Borne Mohač

Magdalena Orlić (19) nova je miss sporta Hrvatske. Izabrana je u hotelu Panorama u gradu Prelogu koji je prvi put u povijesti izbora bio domaćin. A izbor je ove godine slavio 30 godina postojanja i to je prvi zbor ljepote koji se održao u samostalnoj Hrvatskoj. Održan je nekoliko mjeseci prije održavanja Miss Hrvatske, a idejni začetnik bio je pokojni novinar Ivica Vukotić.

– Treniram odbojku već 13 godina, od drugog razreda osnovne škole. Prije odbojke trenirala sam ritmičku gimnastiku i umjetničko klizanje. Kraće vrijeme nisam se mogla odlučiti između odbojke i gimnastike, no ljubav prema lopti je presudila. U slobodno vrijeme volim trčati, rolati i plivati. Ove godine planiram upisati Kineziološki fakultet kako bih ljepotu i užitak bavljenja sportom mogla prenijeti na mlađe generacije. Ljubav prema sportu na mene je prenijela moja mama, trenerica gimnastike, koja me upisala na moj prvi sport, ritmičku gimnastiku – rekla je simpatična Magdalena Orlić.

07.07.2022., Prelog- Magdalena Orlic nova je Miss sporta Hrvatske. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prva pratilja je Rea Krvavica iz Zagreba, koja trenira ritmičko-sportsku gimnastiku, a u slobodno vrijeme bavi se ronjenjem na bocu.

– Moj rekordni zaron je 40 metara dok sam bila na Maldivima – istaknula je Rea.

Druga pratilja je Brazilka Anny Alves koja već devet godina živi u Zagrebu i odlično zna hrvatski jezik. Ona je s 28 godina bila najstarija sudionica, ali se sjajno uklopila u mlađu ekipu. Prije samog izbora okupila je djevojke oko sebe, onako u krug i održala motivacijski govor.

08.07.2021., Zagreb - Izbor Miss Sporta u kazalistu Kerempuh. rPhoto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Miss fotogeničnosti postala je Siščanka Noa Kosić koja trenira umjetničko plivanje.

Talent-show bio je posebna priča, pogotovo nastup Ivane Matijašević koja je za potrebe predstavljanja svog sporta (preponsko jahanje), u dvoranu ušla s pravim ponijem.

U zabavnom dijelu programa pjevale su Minea i Kineskinja Sasha Ciu, dok su Vedran Sraga i Paula Hude otplesali nekoliko vrućih ritmova. Voditelj programa bio je Davor Garić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije