Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada odbojkašica

Magdalena Orlić odnijela prvu nagradu za Miss sporta Hrvatske

Prelog: Magdalena Orli? nova je Miss sporta Hrvatske
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
07.07.2022.
u 23:04

Finalistice su se žiriju predstavile u tri izlaza - sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše, te večernje haljine G BLUE.

Održan je izbor za Miss sporta Hrvatske u hotelu Panorama, u gradu Prelogu. 

Finalistice su se žiriju predstavile u tri izlaza - sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsada Jureše, te večernje haljine G BLUE.

Među 17 finalistica prvu nagradu za Miss sporta odnijela je odbojkašica Bosca Magdalena Orlić. Prije se bavila ritmičkom gimnastikom i umjetničkim klizanjem, a 19-godišnjakinja u slobodno vrijeme voli plivati, trčati i rolati se. Zagrepčanka planira upisati Kineziološki fakultet u Zagrebu.

Rea Krvavica (20) osvojila je nagradu prve pratilje. Ona se bavi ritmičkom gimnastikom i modelingom, a završila je tečaj ugradnje noktiju i trepavica. Iz Zagreba je i studira na Kineziološkom fakultetu.

Drugom pratiljom je proglašena Anny Alves. Brazilka koja već devet godina živi u Hrvatskoj. Ova 28-godišnjakinja se profesionalno bavi plesom.

Nagrada za Miss fotogeničnosti pripala je u ruke Noe Kosić iz Siska koja trenira sinkronizirano plivanje.

Za prekrasan izlaz finalistica bio je zaslužan frizerski salon STIL iz Goričana, vlasnice Tajane Čevizović. Frizerski salon STIL sinonim je za perfekciju i vrhunske tretmane Vaše kose.

Za make up predivnih misica zaslužan je salon London beauty koji je smješten u samom centru grada Varaždina. London beauty u svojoj ponudi nudi usluge prilagođene najnovijim svjetskim trendovima u svijetu noktiju, trepavica, masaža, maderoterapije, trajne šminke i dr.. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije