HSV

Mladen Petrić: Bit ću spreman za otvaranje sezone u Dortmundu

\'22.09.2010, Imtech Arena, Hamburg, GER, 1.FBL, Hamburger SV vs VfL Wolfsburg, im Bild Einzelaktion Mladen Petric (Hamburg #10) Foto Uu0300 nph / Witke *** Local Caption *** Fotos sind ohne vorherig
Pixsell
29.06.2011.
u 11:44

Mladen Petrić, hrvatski nogometaš u HSV-u, dobro se oporavlja nakon operacije aduktora desne noge

– Do početka sezone bit ću spreman. Zasad sve ide odlično nakon operacije – istaknuo je hrvatski reprezentativni napadač za njemački Bild.

Petrića je početkom lipnja operirao berlinski specijalist dr. Jens Krüger, a na odmor u SAD-u naš je nogometaš sa sobom poveo privatnog fizioterapeuta koji mu je složio program vježbi.

– Dva sam puta dnevno radio s njim, no trud se isplatio. Sad već mogu trčati 40 minuta – istaknuo je Petrić i otkrio:

– Uskoro ćemo pojačati treninge, a sredinom srpnja trebao bih raditi punom snagom.

Osvrnuo se Mladen i na momčad HSV-a uoči nove sezone.

– Dosta smo se pomladili. Trebat će 4-5 utakmica u novom prvenstvu kako bismo vidjeli na čemu smo i što možemo očekivati od sezone – zaključio je Petrić.

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:45 30.06.2011.

ČETIRI DANA ZA REDOM PROŠLI SU SVI PROGNOZIRANI PAROVI (18 PAROVA - pogledajte arhivu). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije