Trener ga zaboravio

Mladen Petrić golijadu Fulhama i Readinga odgledao s klupe

Mladen Petrić (1)
Pixsell
27.10.2012.
u 17:59

U devetom kolu engleskoga prvenstva hrvatski reprezentativac nije ulazio u igru za Fulham.

Njegov Fulham možda i jest zabio tri pogotka na gostovanju kod Readinga u 9. kolu engleske Premijerne lige, ali niti je to bilo dovoljno za pobjedu, niti je Mladen Petrić sudjelovao u tim pogocima. Hrvatski je nogometaš, naime, s klupe odgledao dvoboj pun drame i preokreta. Prvo su poveli domaćini, pa je Fulham okrenuo u drugom dijelu, a posebno je zanimljivo bilo u zadnjih 10 minuta. U 85. je Reading izjednačio na 2:2, u 88. već je bilo 3:2 za Fulham, no bod su domaćini dohvatili u 90. minuti.

Uz puno muke do pobjede je došao londonski Arsenal koji je u gradskom derbiju s QPR-om kod kuće pobijedio 1:0, pogotkom Artete u 84. minuti, a važne bodove upisao je i Wigan. On je kod kuće bio bolji od West Hama 2:1. Stoke i Sunderland podijelili su bodove u remiju bez golova, a remi je bio i u ranijoj utakmici Aston Ville i Norwicha (1:1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije