Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA SUČIĆ

Mladi hrvatski reprezentativac i junak Salzburga: Znali smo kakva je Dinamo ekipa, nisu nas iznenadili

Susret RB Salzburga i Dinama u 3. kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/25
05.10.2022.
u 21:41

Za domaćine je Luka Sučić igrao do 90. minute, dok Roko Šimić nije ulazio u igru. Za sedam dana hrvatski i austrijski prvak će imati uzvrat na stadionu Maksimir.

 U susretu 3. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na gostovanju kod austrijskog prvaka RB Salzburga izgubio sa 0-1. Pogodak odluke zabio je Noah Okafor iz jedanaesterca u 70. minuti.

Svoje viđenje susreta dao je i mladi hrvatski reprezentativac u dresu Salzburga, Luka Sučić:

- Teška utakmica, Dinamo je odlična ekipa, ali mislim da smo na kraju zaslužili pobjedu. Znali smo kakva su ekipa, kako igraju, kakav im je stil nogometa, trener nas je dobro pripremio i na kraju se isplatilo, rekao je Sučić za HRT.

05.10.2022., stadion Salzburg, Salzburg, Austrija - UEFA Liga prvaka, 3. kolo, skupina E, Red Bull Salzburg - GNK Dinamo. Luka Sucic, Arijan Ademi. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL


- Naša taktika je uvijek ista, nema veze tko je protivnik i koja su imena, uvijek igramo presing. Čeka nas uzvrat, bit će još teža utakmica, pun Maksimir, ali mi idemo po pobjedu, zaključio je.

Za domaćine je Luka Sučić igrao do 90. minute, dok Roko Šimić nije ulazio u igru. Za sedam dana hrvatski i austrijski prvak će imati uzvrat na stadionu Maksimir.

Nakon nepotpunog trećeg kola na vrhu ljestvice je RB Salzburg s pet bodova, Milan ima četiri, Dinamo tri, a Chelsea jedan bod.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije