Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Mladi sportaš (17) i velika nada iznenada preminuo nakon što se srušio na terenu

Zhang Zhijie
Društvene mreže
01.07.2024.
u 13:31

– Žrtva je doživjela iznenadni srčani zastoj. Njegovi roditelji sada putuju u Yogyakartu kako bi preuzeli njegovo tijelo i vratili ga kući – rekao je glasnogovornik Badmintonskog saveza Indonezije.

Tragične vijesti stižu iz Indonezije – Kinez Zhang Zhijie (17), velika badmintonska nada, tragično je preminuo nakon što se sinoć srušio na terenu. Bilo je to u meču protiv Japanca Kazume Kawana na Azijskom juniorskom prvenstvu u Yogyakarti u Indoneziji.

Liječnici su odmah reagirali kako bi ga spasili nakon čega je kolima hitne pomoć odvezen u bolnicu. No pokušaj oživljavanja nije uspio.

– Žrtva je doživjela iznenadni srčani zastoj. Njegovi roditelji sada putuju u Yogyakartu kako bi preuzeli njegovo tijelo i vratili ga kući – rekao je glasnogovornik Badmintonskog saveza Indonezije.

Zhang Zhijie bio je vrlo talentiran sportaš, prošle je godine izabran u kinesku reprezentaciju mladih, a ove je godine osvojio prestižni turnir Dutch Junior International.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Zhang Zhijie
1/17
 
Ključne riječi

Komentara 2

YE
Yeah
16:25 01.07.2024.

Iznenada, je valjda nova pojava-nus (na žalost).

SU
sutranisi
15:30 01.07.2024.

od čega je to pitanje je sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije