Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT PREMA EURU

Mladi vatreni: "Poraz od Norveške nas je pogodio, ali bit ćemo pravi za Estoniju"

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
07.06.2022.
u 21:19

- Spremni smo za utakmicu protiv Estonije. Moramo pobijediti kako bi osigurali drugo mjesto, a možda i prvo. To ćemo saznati poslije jer suparnici igraju kasnije, ali ne zamaramo se s tim.

"Spremni smo za utakmicu protiv Estonije", rekao je mladi hrvatski nogometni reprezentativac David Čolina prije posljednjeg kvalifikacijskog nastupa za odlazak na Europsko prvenstvo.

Hrvatska U21 reprezentacija gostuje u gradu Parnu, a utakmica počinje u 18 sati, s tim da treba naglasiti kako Estonija U21 kroz sve dosadašnje utakmice u skupini nije osvojila ni jedan bod, a nije postigla ni jedan pogodak.

U svakom slučaju Hrvatskoj U21 treba pobjeda, ali možda ni ona neće biti dovoljna za prvo mjesto i direktni plasman na Euro. Trenutačno Norveška U21 ima bod manje, ali i dvije utakmice do kraja kvalifikacija. Norveška U21 nakon ove utakmice Estonaca i Hrvata gostuje kod Finske U21 i potom igra domaći ogled protiv Azerbajdžana U21.

- Prva dva dana su bila dosta teška nakon poraza od Norveške. Puno nas je to pogodilo. Bili smo ljuti i razočarani što smo prokockali jednu veliku priliku, pogotovo jer smo vodili do 91. minute 2:1. Ali, nažalost se poraz dogodio iako nije trebao. No, znamo da imamo kvalitetu. Napravili smo analizu nakon svega i bit ćemo pravi kod Estonije - rekao je prvi vratar Hrvatske U21 Dominik Kotarski.

- Spremni smo za utakmicu protiv Estonije. Moramo pobijediti kako bi osigurali drugo mjesto, a možda i prvo. To ćemo saznati poslije jer suparnici igraju kasnije, ali ne zamaramo se s tim. Gledamo samo nas i važno je da dobijemo i sa što većom razlikom jer bi i to moglo imati utjecaja na kraju. Još uvijek se nadamo kako možemo kao prvoplasirani prema Euru, a ne kroz dodatne kvalifikacije - poručio je David Čolina.

Komentara 4

DU
Deleted user
14:29 08.06.2022.

Mislio sam o Bišćanu :stručnjak i budući izbornik A vrste. A sad : dajte mu otkaz.

PR
prajdali100
22:29 07.06.2022.

Estonija nikomu nije dala ni gola ! Nadate se da ćete biti pravi,Pa kući ste izgubili od jedne Finske a utakmica protiv Norveške je najveći kukavičluk i mizerija koju sam ikada gledao.

AD
admzaq
21:42 07.06.2022.

Pogodio ? Pa u zadnje tri utakmice ste skupili ravno jedan bod. Čak ste kod kuće izgubili od jedne Finske. Ej, Finske koja je na poluvremenu vodila 0:3... Čuj to, biti ćete pravi protiv Estonije. Pa teško ne biti. Niti boda Estonija nema u grupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije