Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Mladi vatreni samo uz čudo mogu direktno na Euro: Finci uvjerljivo izgubili od Norveške

Hrvatska U21 reprezentacija u Varaždinu u kvalifikacijama za EP igra protiv Norveške
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
10.06.2022.
u 19:10

Hrvatska U21 je sve svoje utakmice odigrala, dok Norvežani idućeg utorka na svom terenu imaju meč loptu u ogledu protiv Azerbajdžana U21 za prvo mjesto. Pobjeda ih vodi direktno na Europsko prvenstvo, dok Hrvatskoj U21 u tom slučaju ostaje drugo mjesto i igranje dodatnih kvalifikacija.

Norveški nogometaši do 21 godine slavili su kod vršnjaka iz Finske s 2:0 u kvalifikacijskom ogledu za odlazak na Europsko prvenstvo, što je loša vijest za izbornika Igora Bišćana i mlade hrvatske igrače.

Norveška U21 je slavila 2:0 pogocima u drugom poluvremenu, Ceidea u 63. i Oppegarda u 78. minuti, čime su mladi Norvežani na ljestvici došli samo na bod minusa od Hrvatske U21.

No, Hrvatska U21 je sve svoje utakmice odigrala, dok Norvežani idućeg utorka na svom terenu imaju meč loptu u ogledu protiv Azerbajdžana U21 za prvo mjesto. Pobjeda ih vodi direktno na Europsko prvenstvo, dok Hrvatskoj U21 u tom slučaju ostaje drugo mjesto i igranje dodatnih kvalifikacija.

Ukoliko u zadnjem nastupu Norveška U21 odigra neodlučeno protiv Azerbajdžana tada će mladi Hrvati i Norvežani imati isti broj bodova, a i potpuno jednaki omjer u međusobnim utakmicama. Po gol-razlici Hrvatska je, pak, bolja za jedan pogodak, ima 25:10, a Norvežani 24:10, čime bi ostala na prvom mjestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

DU
Deleted user
19:25 10.06.2022.

Bišćana vratit tamo di i pripada !To je trener za Sesvete ili Dubravu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije